Looking For Anything Specific?

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Bartin Da Sel Korkusu Tedirgin Ediyor Son Dakika : 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık.

Bartın'da Sel Felaketi 1998 : Bartin Da Sel Korkusu Tedirgin Ediyor Son Dakika : 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık.. 4 kişinin can verdiği büyük sel felaketinde ortaya çıkan fotoğrafların aynısı, bugün giresun'dan geliyor… Bartın'da dün meydana gelen sel felaketi bir vatandaş tarafından cep telefonuna kaydedildi. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. Bartın'da öğleden sonra başlayan sağanakta sel sularına kapılıp kaybolan i̇brahim çeliktaş'ın (70) cansız bedeni, kaybolduğu yerden yaklaşık 5 kilometre uzaklıkta dere yatağında çamura saplanmış halde bulundu. Bugün 1998 sel felaketinin 22.

Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Bartın sel altında kaldı vatandaş mahsur. Bartın sel felaketi havadan böyle görüntülendi. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 22 yıl geçmiş.

Zonguldak Ta Sel Felaketi Araclar Sular Altinda Kaldi Bolge Havadan Goruntulendi Youtube
Zonguldak Ta Sel Felaketi Araclar Sular Altinda Kaldi Bolge Havadan Goruntulendi Youtube from i.ytimg.com
11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. Bartın kuruçasile ilçesi ve tekken önü köyü ile amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyünde etkili olan sağanak yağmur sebebi ile dereler taştı. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. Ve maalesef bir türlü son. Bartın valiliği ve bartın belediyesi vatandaşları olası bir sel baskınlarına karşı hoparlörlerden uyardı. Bartın'ın hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağış sonrası sel felaketi yaşandı.

6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık.

22 yıl önce gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle. Bartında sel felaketi yeni görüntüler. 14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z. 16.05.2009 artvin ve bartın'da sel felaketi göz göre göre geldi. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Ak parti bartın milletvekili yılmaz tunç, bartın'ı sel riskinden koruyacak barajın artık su tutmaya başladığını belirterek şunları söyledi 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Bartın'da 1998 yılında yaşanan sel afetinin bugün yıl dönümü.

Tekirdağın yüksek rakımında da, sahilde deniz seviyesinde de s. Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. Bartın'da yaşanan sel felaketi hayatı olumsuz etkiledi. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı.

Bartin Sele Teslim Son Dakika Haberleri
Bartin Sele Teslim Son Dakika Haberleri from i.sozcu.com.tr
Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. 11 yaşında bir çocuk ile 70 yaşındaki kayıp bir yaşlı. Bartın'ı etkisi altına alan kar ve yağmur, soğuk hava ile etkisini sürdürüyor. Bartın sel altında kaldı vatandaş mahsur. Bartın'da merkeze bağlı hasankadı beldesinde etkili olan sağanak nedeniyle bazı ev ve iş yerlerini su bastı, heyelan sonucu beldeye ulaşımı sağlayan yolun kapandığı bölgede, sel sularına kapılan biri bölgede sel nedeniyle evlerinde mahsur kalan bazı vatandaşlar, ekiplerce güvenli bölgelere alındı. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası kurucaşile ve çakraz sahilinde çok sayıda işyeri ve ev sular altında kalırken, araçlar ise denize sürüklendi.

Gökırmak, kocanaz ve arıt çaylarının birleşmesi ile oluşan bartın çayı'nın taşması sonucu bartın ilimiz unutamayacağımız büyük bir sel felaketi yaşamıştı.

Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. 6.338 views2 years ago güneş kamera fotoğrafcılık. Bartın'ın çakraz sahilinde yaşanan sel felaketinde 3 katlı evinin çökmesi ve arabasının denize sürüklenmesini saniye saniye. Bartın'a bağlı hasankadı beldesinde etkisini sürdüren şiddetli yağışlar sonrası sel felaketi meydana geldi. 11 yaşındaki i̇sa akgün'ü arama çalışmaları ise sürüyor. Ile ilgili olarak demokratik kitle örgütleri. Tekirdağın yüksek rakımında da, sahilde deniz seviyesinde de s. Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180. Kar ve ardından başlayan yağmur sonrası bartın irmağı sularının yükselmesi vatandaşları tedirgin etti. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Ve maalesef bir türlü son. Bartin 21.05.1998 sel görüntüleri̇ metin akdeni̇z.

4 kişinin can verdiği büyük sel felaketinde ortaya çıkan fotoğrafların aynısı, bugün giresun'dan geliyor… Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın'da yaşanan sel felaketinde otobüslerde ve araçlarında mahsur kalan 83 kişinin nefes kesen kurtarılma anları saniye saniye. Bartın valiliği ve bartın belediyesi vatandaşları olası bir sel baskınlarına karşı hoparlörlerden uyardı. Kastamonu'nun cide ilçesinden i̇stanbul'a giden otobüsteki 45 yolcu bartın'ın amasra ilçesine bağlı göç gün demirci köyü mevkilerinde yükselen sel.

Sel Devrek I Boyle Vurmustu Z Haber
Sel Devrek I Boyle Vurmustu Z Haber from www.zhaber.com.tr
1998 sel felaketinin yıl dönümü. 1.176 views4 years ago bartin olay medya. Tekirdağın yüksek rakımında da, sahilde deniz seviyesinde de s. Bartin sel 1998 bartın'da 1998 yılında meydana gelen sel tehlikesi halen devam ediyor. Bartının hasankadı beldesinde sel felaketi yaşanıyor. Bartın'da, 21 mayıs 1998 tarihinde meydana gelen sel felaketinin ardından yapımına başlanan kirazlı köprü barajı, tamamlanarak, su tutmaya başladı. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. 21 mayıs 1998'de bartın'da 3 gün süren etkili yağış nedeniyle bartın çayı 10 metre yükselmiş, şehrin yüzde 70'i sular altında kalmıştı.

Bartın valiliği ve bartın belediyesi vatandaşları olası bir sel baskınlarına karşı hoparlörlerden uyardı.

14.438 views11 years ago haberinizolsundiye. Çocuğu bulan vatandaşın gördüğü zaman. Bartın irmağı'nın seviyesinin yükselmesi ile birlikte, yalı mevkisinde bulunan ırmak kenarında işyeri olan esnaflar herhangi sel baskınına karşı önlem aldı. Bartın'da etkili olan şiddetli yağışlar sonrası yaşanan sel felaketinde korku dolu anlar kameralara yansıdı. Şehrin büyük bir bölümünün sular altında kaldığı o günlerin bir daha yaşanmaması dileğiyle. Türkiye'de sel felaketleri ilk değil. Bartın'da son üç gündür meydana gelen yağışlarla metrekareye 299 kilogram yağış düştüğünü, 1998 yılında meydana gelen büyük sel felaketinde 180. 1998 sel felaketinin yıl dönümü. Bartın kent merkezi ve ilçelerinde etkili olan sel felaketi sonrası kurucaşile ve çakraz sahilinde çok sayıda işyeri ve ev sular altında kalırken, araçlar ise denize sürüklendi. Bu görüntüler felaket filminden değil. 21 mayıs 1998 yılında yaşadığımız sel felaketinin üzerinden tam 16 yıl geçmiş. Sel geliş anında kaydedilen en korkutucu 10 görüntü. Hasib akkaya'ya ait olduğu öğrenilen binanın karşısında olan ve komşusu fatma gölce olayın yaşandığı anı anlattı.

Posting Komentar

0 Komentar